3-kymppinen kolme lasta maailmaan putkauttanut (pikku-pää poika-tyttö ja sit on toi vanhin) kotiäippä jolla on iso persvärkki ja ylpeä siitä.Kuin myös ukkonsa mut ittellä on silmää myös muille jos ei oo ihan lerppa.Olen intohimoinen keskustelija ja lasten oikeuksien puolella. En tykkää jos mun lukihäiriöstä huomautellaan. En jaksa aina lukea kaikkia tekstejä läpi kun kirjoitan tunne tyrskyissä. Olen kuitenkin leppoisa ja letkeä. En kanna kellekkään kaunaa!!!! Ettäs tiiät :PP Yleensä ottaa nyt päähän kun niin monesti haukutaan provoksi=eli per.voksi??? voisi es käyttää oikeeta termiä. Esim en halaa ammaa sen tissejen takia eikä mulla oo pervouksia joka asiaan!!! Tykkään kyllä seksistä. Harmi vaan ku sitä ei aina saa. Halut on kovat ja helpotusta vaan dildoista täl hetkel kyl :( Koittakaa joskus ymmärtää älkääkä aina olko ilkeitä toisillenne :(Itte kokenu täälä raismia ja muutenki aika frigidi??? porukkaa on.Kukaan ei oikein oo lasten puolel vaan kaikki kattoo lapsii ku jotain pikku-papanoita.Tykkään tsempata ihmisiä ja otanki tän palstailun vähän niiku harrastuksena ku nyt ei oikein muuta toimee oo.Itte alotin tossa kyl osa-aika-työssä ja uskon et siittä tulee uutta säpinää elämää....on eroottinen työ mut sit oon itte joskus haaveillu toimittajan ja psykolokin työstä ja tääl se jotenki yhistyy.Ollaan ystäviä jookos nii ku ananas ja kookos!

Itte oon sit joutunu miettii et mikä mun paikka on tässä yhteisössä.....oon aattellut et täällä on tosi vahva paha simä!!! Kauhiasti kateellisia ihmisiä on...yrittää savustaa mua ulos sanomalla ettei oikeesti kukaan voi näin kirjoittaa ja joku on kuulema yrittäny matkiikki mua täällä. Kyl se mua surettaa ku tiiän et peruskoulussaki olin luokan parhaimpia aineenkirjottajia sit vaan työllistettynä kirjastossa alko kammoksuttaa ku ne alko haukkuu mua siellä lukihäiriöiseks lutkaks.....en oo koskaan aiemmin aatellu et mulla ois lukihäiriö :( Enkä oo lutkakaan....nyt kyl on eroottinen työ= kuulun yhen koulun henkilö kuntaan alaston mallina mut en tosiaan mitä työpaikka romansseja harrasta vaikka eipä sillä ettei haittais jos vahingossa. Mun juuret on kyllä syvällä suomalaisessa maaseudussa mut sit oon aatellu et ehkä ihmisiä ärsyttää täällä ku en oo niin peri-suomalainen vaan mussa on roimasti KESKI-EUROOPPALAISTA avoimuutta,tunteittenosoitusta jne jne jne (Oon asunu saksassa ja se on yks syy miks lidl on mun lempi-kauppa) Tsemppiä!!!!

Viivi-runo

missäs onkaan viivi
ai tuollako se nurkassa hiipi
ei kun se taisikin olla hiiri


Poika-tyttö

On mulla lapsi
joka ei tiedä aivan
onko se silkkihapsi
vaiko merimies laivan

se tykkää sinisestä ja punaisesta
sodista ja barbeista
kivistä ja hunajasta
kodista ja arvista

milloin arvoitus ratkeaa tää
kasvaako hän leidiksi
vai pojaksiko jää
osaako päättä pikku-neiti?

Pikkupää- runo

Pikku pää on kiva
lähtee aina mun kans Siwaan
ostetaan sieltä mitä halutaan
kaikki hyllyt yhdessä kalutaan
kotona sitten köllitään
vattojamme hellitään
ootetaan et päästäs lidliin
kun se päivä tulee
niin jihii!!!

Itte vielä jos pari asiaa jaan mitkä on nyt lähellä mun sydämtä niin ne on = vasemmisto liitto= oon aina ollu proletaari enkä siis eka meidän suvussa. ittestä just vas liitto ajaa ihmisen ja sorrettujen asiaa......näin siis. Kunnalis päättäminen voisi olla omaa alaani siis....heh kyl mä vielä sinne haen. Toinen asia minkä oon kokenu tärkeeks ni on se etten hyväksy evoluutio teoriaa. Mua loukkaa syvästi kun aatellaan et ihmisen esi isä ois apina?? Se on musta ihmistä aatellen tosi törkeä juttu..
Ittellä ei oo kavereita enkä täältäkään halua niittä..... en es ystävää. Sillein oon niin monesti oppinu miten niistä tulee ex-ystäviä....silti itteltä löytyy facebookissa 176 facebook kaveria + 5 oottavaa kaveri pyyntöä =(181? täl hetkel) ja facebook kaverit riittääkin mulle hyvin. En ehdi es aina kommentoida nititen kaikkien juttuja. Facebook on yksi henki reikä tässä elämässä nyt.
Ja sit yks mikä pitääki viel lisätä ni on sims peli!!! Ittellä on vaan kakkos perussims. Oon kyl toivonu joululahjaks kolmosta.....Simspelistä siis keskustelen mielelläni lisää jos täällä on muita simsharrastajia!!!

Nyt mistä oon uudelleen innostunut on= AAPELI :P + sieltä en oo viel löytänyt kavereita mutta omien tyttöjen kanssa tykkään pelata............
Sitten yhdys sanoissa oon ottanu ihan tavakseni kirjottaa kaikki yhdys sanat erikseen= ei tartte enää niitä pohtia???? = jos mietit????????

Pohdintaa.........................= tuo on toinen tapa minkä oon ottanu uudelleen tavakseni?? Usein tulee hetkiä jollon ajatus leikkaa tyhjää mut kuitenkin pohtii ali tajuisesti= ennen ku vastaus syntyy?? Pohdintaa......... saatan siis kirjottaa usein.....pohdintaa..........oli myös perus koulussa aineitteni yleisin otsikko..........pohdintaa.........

Nyt meillä on pinkki pää perhe =) muuten oon luonnon vaalea =) luonnon kaunis =) + kaks gerbiiliä kuuluu perheeseen.......toinen on enkeli-gerbiili ........ittestä aika tylsiä Nakertaja-eläimiä....mut pikku pää on joskus hyvä pistää toljottaa gerbbuja siinä missä ikkunan vilkku valojakin-----------

Ittelle vilkku valot yks tärkeimpiä asioita joulussa------> siks ne on käytössä ympäri vuoden...... tälle joululle haaveilen vaan valoista jotka näyttäs kiertävän ympyrää...ei vaan vilkkuis?? Vinkkejä otan vastaan mistä löytää?? NYT AJANKOHTAISTA: Joulun odotus!!!Ittestä erikoisempi juttu on et ittelle rupsu ei oo mikään rupsu vaan oon rehellinen nainen= sanon kunnon super rupsu pelastaa päivän.......nautin ilma vaivoista :)Itte mainostan-------->> ittellä myös mese nyt HUOM!!! EPä virallinen???? ------------>> voit pyytää mut itte otan vastaan vaan epä virallisia mesejä?? Silmä silmästä hammas hampaasta?? yhteys tieto= dildoilija@hotmail.com ....ittellä vaihtuu aina mese nimi?? = nyt käytössä pete mese kaveri..... pelaan tammea poika tytön kans= ittellä pelaamassa pete poika tytöllä riku???